DAGENS OUTFIT NY

CENTRAL PARK

Har idag været i Central Park – der er sindssygt flot. Det er helt vildt at sådan en park kan ligge midt i en storby som NY. Det er som om, at det sekund du træder ind i parken, bliver der helt stille. Du kan slet ikke høre alt den larm, som der ellers er i en storby. Hvis du nogensinde kommer til NY og skal i Central Park, så prøv at tænk over det. :-)
Noget andet er så at mig og min søster, da vi sad på en klippe og slappede af i parken, spottede en mand som tilsyneladende lå og hyggede sig lidt med sig selv – det ødelagde lidt hele idyllen… Haha. Til trods for det, er byen fantastisk. Kan kun sige, har du ikke været i NY, bør du tage hertil straks. Jeg er forelsket i byen og alt den indebære. Menneskerne her er så søde, alle spørger ind til hvor du kommer fra, hvad du synes om deres by osv. Hvis det ikke var fordi, det er et helvede at skulle få arbejdstilladelse i USA, var jeg flyttet hertil! :-)
Nu har jeg kun en laaang tur hjem imorgen (lørdag), for først at være hjemme søndag. Skønt at miste hele lørdag + natten til søndag. Kom bare an jetlag…
// Hugs all the way from over here, Amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS OUTFIT NY