Høretelefoner i ørene - luk øjnene - tryk play

Dat Curl Love

Not gonna lie, jeg elsker krøller! :-) Desværre har jeg INGEN naturlige krøller i mit hår, og med det mener jeg at hvis mit hår kan finde en måde at være complete straight på, så er det complete straight. Æv. Det er måske ønsketænkning for nogle af jer, men i ved hvordan det er. Folk med glat hår vil ha’ krøller og folk med krøller vil ha’ glat hår. That’s just how it is…
MEN, her på det seneste krøller jeg mit hår mere og mere – mest fordi det er blevet så langt, at det er nødvendigt at sove med en fletning, ellers vågner jeg op med en kæmpe fuglerede på hovedet.. ikke lige ønsket, huh? Og fletninger-krøller er egentlig ikke så slemme, som de engang virkede til at være. I hvert fald i mit hoved, synes det så så “barnligt” ud, når man kunne se krøllerne var fra fletninger ;-) men nu synes jeg faktisk det kan være ret flot. 
Har eksperimenteret lidt med krøller i aften, og det her er efter en fransk fletning og nogle enkelte krøller lavet med glattejernet. Me digg! Nu må vi bare se, hvordan det ser ud i morgen haha!
//Tanja
Det er godt nok bare taget med mit webcam, så kan være lidt svært at se ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høretelefoner i ørene - luk øjnene - tryk play