There are no ugly women in the world, just lazy ones - Coco Chanel

Ebay cravings under 200 kr.

Sidder til samfundsfag/engelsk, ret kedeligt lige pt. vil mest af alt bare godt HJEM! :-( Så hvorfor ikke  kigge på noget tøj.. her faldt jeg lige over nogle flere cravings fra Ebay, ELSKER ebay. En læser skrev til mit sidste ebay indlæg (Ebay fund under 200 kr.  her), at jeg skulle være opmærksom på tolden, hvilket jeg godt ved. Men det er sådan at man nogle gange på ebay, kan komme i kontakt med sælger, og der spørger om de ikke vil sende pakken som en gave. Da pakken, hvis den er sendt som en gave, kan slippe uden om tolden :-) 
//Amalie 
133 kr. her. Er helt vild med den her kjole! Sevelste designet eller idéen med kjolen, minder lidt om konceptet i den kjole fra Nelly, som Tanja har lavet et indlæg om her. Den er bare lige 270 kr. billigere. :-) 

125 kr. her. Synes den her jakke ser enormt rar ud, minder måske lidt om en morgenkåbe, men synes det er helt ok i sort. 
85 kr. her. LBD (little black dress), elsker alt som har en dyb udskæring eller “hul” på ryggen. 

80 kr. her. Synes mønstret er meget fedt på denne kjole. Alle billeder benyttet i indlægget er copyright, så hvis de bruges, skal i huske at linke dem tilbage hertil (:

5

 • Åååh tak for dette indlæg, det var lige noget jeg kunne bruge :-PP Var ikke klar over, at man kunne slippe uden om tolden, hvis man spurgte sælger om personen ville sende som gave, jeg siger mange tak! :-)
  // Majken
  majkencelina.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lidt da!
  Det plejer i hvert fald at fungere, når man får tingene tilsendt som gave. For tolden kan jo ikke rigtig påstå at det ikke er en gave du modtager. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men jeg ville dog passe på med at bestille ALT for meget på en gang. Portoen er heller ikke så dyr, så hellere bestille det med lidt mellemrum, og et par ting ad gangen. Ved ikke om det bare er mig, men så er der vel større chance for ikke at blive taget i tolden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad ligger portoen ca på når det sendes fra Kina? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puhha, det er svært at sige. Det afhænger af hvad for en sælger det er. Nogle gange tager de ikke noget for porto, ellers synes jeg tit det ligger mellem 1-3 pund (8-25 kr.) ca. :-)
  Men ellers står det også tit ved info på sælgerens side.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

There are no ugly women in the world, just lazy ones - Coco Chanel