in love with this blog

eBay fund

1. Leather jacket 2. Blouse 3. Dress 4. Shorts 5. Sweater 6. Shirt 7. Tights 8. Cocktail dress

1. Ring 2. Bracelet 3. Sequin shorts 4. Necklace 5. Skirt 6. Shorts

Nu ved jeg ikke med jer, men jeg er selv begyndt at kigge på sommertøj frem for vintertøj, hvilket disse fund nok også bærer lidt præg af. Har også en pakke på vej fra Nelly, med to par sko og lidt andet sommertøj, glæder mig SÅ meget til den kommer! Men tilbage til ebay fundene. Jeg er ret vild med begge par shorts og ikke mindst den blomstret nederdel. Billedet af den/dem er ikke særlig godt, men kunne forstille mig, at den ville være rigtig sød til sommer. Og så er der ringen med øjet, hold nu op den er fed, den bliver jeg nødt til at købe.. dvs. når jeg får penge på kontoen igen, det behøver man ligesom for at kunne bruge penge. :-)

– A

TRANSLATION: I don’t know bout you guys, but I’ve already startede bying summerclothing instead of clothing for winter, which these eBay items probably show. I also have a package comming from Nelly with to pair of shoes and some other summer clothing, can’t wait for it to arrive. Back to these eBay items. I’m in love with to both pair of shorts on the picture, aswell as the flowered skirt. The pictures of it/them isn’t that well of a picture, but I imagine it would be cute for summer. And then there’s the “eye-ring”, which I love. I have to buy, sometime.. when I have money on my bankaccount again.. it’s kinda necessary if you want to use money. :-) 

When Wonders Collide

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

in love with this blog