Sock Bun (for your hair)

Ebay tip: Nitter

Som vi alle ved, er det et kæmpe hit med nitter på tøjet. Og nitter kan være vildt dyre her hjemme, 25 kr. for en pose med 10 stk. i. Men men men, så er det jo her tippet kommer. 
Tanja og jeg har en fælles veninde, som gennem min ebaybruger bestilte nogle nitter. Tre forskellige slags, 100 stk. af hver, for kun… hold nu fast… 73 kr. samlet. Det vil altså sige at du får 300 nitter! Den ebaybruger vi bestilte nitterne fra, er godt nok fra Kina. Så man skal passe på ikke at bestille for alt for mange penge, så man ender med at skulle betale told af ens indkøb, så kan det for alvor bliver dyrt. 
Dog fandt vi ud af da nitterene ankom, at lige præcis denne sælger havde markeret pakken som en gave og dermed vil den ikke blive taget i tolden. Så jeg skal da helt klart selv have købt nogle nitter samme sted. Det er en meget billigere løsning selv at sætte dem på tøjet, istedet for at give flere 100 kr. for et par shorts med nogle på i forvejen. 
Sælgeren er her, der er mange forskellige slags, men jeg har sat billeder og navn ind af dem vores veninde købte. (billeder er taget fra ebaybrugeren, og er i ret dårlig kvalitet)
Og forresten, jeg bruger altid www.ebay.co.uk, da hovedsageligt er sælgere fra Storbritannien, og når man får tilsendt varer fra Storbritannien kommer der ikke told oveni. Nogle af sælgerne der inde er dog også fra Kina, Thailand osv. men dem kan man jo undgå at bestille fra. :-) 
//Amalie
8mm pyramis studs spots black nickel punk rock

8 mm studs spots nickel punk rock

8 mm studs spots anti brass punk rock spike

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sock Bun (for your hair)