review + discount code

fjällräven greenland winter

Har 100 % fundet min vinterjakke til i år! Okay, den ser måske ikke så fantastisk ud til højre, men overvej den lige på! Synes den er fantastisk altså :-D og hvis den så bare er varm, så er jeg suuuuper glad! Dog koster den omkring 2000.. ved ikke om jeg ender med at få råd til den, skulle måske begynde at spare.. det er jo psykopatisk koldt om morgenen allerede… Overskuer det ikke helt, men med en jakke som den, en kop varm kaffe, store luffer og en varm hue? Så ser vinteren lige pludselig meget lysere ud, hæhæ! Hvad synes I, fed eller hvad? ;-)

Billedet til venstre er lånt fra denne blog :-)

– T

TRANSLATION: I’ve found my winter-jacket! :-D I want this sooo bad, it’s absolutely gorgeous. Wouldn’t winter be looking a lot brighter with this jacket, warm coffee, big gloves and a warm beenie? YES! It’s 2000 kr. though, so I might have to start saving haha? What do you think, nice huh? ;-)

When Wonders Collide

4

 • Den er så perfekt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Ja, synes bare den er fantastisk! Og så kan den bruges til alting – er også mere til det lidt afslappede chill look, end sådan nogle fine jakker, så tror den ville være perfekt! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Synes den er super nice, og den går ikke af mode – så du kan sagtens bruge den år efter år. Bliver et godt køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Ja, tror jeg også! :-)
   Det eneste problem er, at min søster også vil have den, og hun fandt den først haha. Men mon ikke vi kan gå på kompromis ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

review + discount code