Ebay tip: False eyelashes

Hej Sverige + FERIE

ENDELIG blev det vinterferie, puha, den har godt nok været længeventet! (og så alligevel ikke, da det faktisk ikke er så lang tid siden vi havde juleferie…) Men den var tiltrængt i så fald, 2.g tager hårdt på en ;-)
Vi drager begge en tur til Sverige i løbet af ugen – hverken sammen eller på skiferie dog :-( Men sådan er det. Jeg tager til Göteborg for at besøge min ven fra mit år i Vegas i 09/10, bliver hyggeligt! Amalie tager vistnok til Malmö på mandag med familien.
Synes det er lidt øv, at jeg ikke kommer til at stå på ski i år.. savner det. Men mine forældre har ligesom valgt bare at smutte afsted alene og turen med gymnasiet havde jeg ikke råd til! (total overdrevet pris, var omkring 6-7000 kr. for en uge?)
Men ja, sidder lige nu i en bus i.. Lund? kan det passe? 5 timer i bus, værsågod! Det er da også skøøøønt. Men det går hurtigere, når nu der er gratis internet hæhæ ;-) det er dog ikke hurtigt nok til at jeg kan se Pretty Little Liars på nettet, æv..
//Tanja

Tog lige et par billeder ud over vandet fra broen – pretty huh?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: False eyelashes