Spis dig slank med lækker mad

Morrocanoil

Tøser. Hvis I ikke kender dette produkt, er I gået glip af noget!
Morrocanoil-produkter er noget af det BEDSTE du kan få til dit hår. Mit eget hår har været gennem tonsvis af farvninger, fra lyst til mørkt, til rødt, mørkt igen og nu lyst, hvor jeg oveni har krøllet hår fra naturens side, er det deraf også tørt. Og det er så der morrocanoil produkterne kommer ind. Jeg er selv indehaver af Morrocanoil Moisture Repair Shampoo og Balsam, samt Morrocanoil Glimmer Shine Spray, og jeg elsker produkterne. Mit næste ønske inde for morrocanoil er hårkuren, som skulle være rigtig god.
Så hvis i har ødelagt hår eller bare hår som generelt trænger til lidt ekstra pleje, vil jeg helt klart anbefale produkterne. De er godt nok ikke ligefrem billige, men er tilgengæld meget drøje i bruge. :-)
De kan købes utroligt mange steder, så det er bare at google Morrocanoil, så kan i selv se hvad lige præcis i har brug for til jeres hår.

Homemade hårkur 
Nu når vi(jeg) alligevel snakker om hår, har jeg et par andre gode fif, jeg selv gør god brug af. For det første putter jeg, hver gang jeg er i bad, olivenolie i mit hår. Men KUN i spidserne ellers for du mega fedtet hår, og det er ikke nogt vi kan lide. Jeg putter det i mellem shampoo og balsam, og lader det sidde og “trække” lidt, før jeg skylder det ud.
Et andet fif er, at jeg nogle gange laver mine egne hårkure, en rigtig god én er most banan, evt. advokado, og olie blandet sammen. Put det i håret og lad det sidde så lang tid som du gider. Et god trick er også bare at putte olivienolie i håret som hårkur: Jeg lader som regel mine hårkurer sidde i hen over natten, så håret rigtig kan suge næringen til sig. Og bruger selvfølgelig ikke oliveolie i badet, når jeg har haft det i som hårkur, håret skal også have tid til at lave de nødvendige stoffer selv.

Det skal lige siges, jeg på ingen måde er frisør eller noget der ligner.. Jeg deler bare ud af mine egne erfaringer med hår og produkter. :-)

// Amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spis dig slank med lækker mad