Inspiration

Nelly kjole + sickness

Heyhey. Ligger derhjemme og er syg – IGEN. Synes ikke jeg laver andet end at være syg for tiden, og det ser ud som om det er en slem omgang denne gang :/ æv..
Anyways, når man er syg har man en del tid for sig, og det er ikke altid at ting som rengøring og lektier er noget, man liiiiige føler denne tid skal bruges på. Men internetshopping derimod, det kunne godt gå hen og bruges fornuftigt, selvom penge ikke lige er det jeg har mest af for tiden… hæhæ.
Har dog fundet den flotteste kjole på www.nelly.com, og jeg bliver bare NØDT til at købe den. Den koster 399 kr dog, hvilket ikke er slemt, men med mit budget + at det kun er den første dag i månedet, jaaaa, så skal der tænkes kraftigt. Sidder bare og venter på rabatkoder haha!
//Tanja
Kjolen er suuuuper flot, og har masser af pangfarver, som vi ved bliver in her til forår/sommer. Elsker at den har hullerne øverst og er længere bagved. I need it! Kjolen kan fås HER

Sådan tilbringer jeg min sygedag! Masser af te og Ben&Jerrys;, da det er det eneste jeg kan spise uden det gør ondt, haha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration