DAYS GONE WRONG

NEW IN SNEAK PEAK

Tidligere idag skrev jeg på facebook at to af mine pakker er kommet, og at jeg ville vise jer hvad jeg har fået – men… mit samarbejde med mit kamera og selvudløser fungere ikke særlig godt idag, og I skal jo se tøjet ordenligt :-) Så billederne må i få imorgen, der kan Tanja tage dem af mig med tøjet på. 
Har været et smut i Fields idag med min pappa, for at få brugt min bonuscheck eller hvad man nu kalder det, fra H&M.; Med H&M; clubkort kan du hver gang du køber noget “spare” sammen i løbet af året. Og i starten af det nye år, får du så en form for check med et beløb på, afhængigt af hvor meget du har shoppet for iløbet af det foregående år. Noget i den stil :-D Men skulle i hvert fald bruge mit, som lød på 450 kr. fik købt mig to ting, som i selvfølgelig også skal se imorgen. 
– A 
Kan I gætte hvad det eeeeer? ;-) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAYS GONE WRONG