Dagens i en bilvask

Party hard hos Amalie

Som i ved var vi til gymfest i fredags – med Kidd ;-) Inden holdte Amalie opvarmning for klassen + nogle andre søde mennesker, og det resulterede i en herlig stemning, og meget fulde mennesker inden kl. var 21 haha!
Men sjovt var det da i den grad, og stemningen kunne ikke have været bedre, da vi into KG ved halv ti-tiden. Jeg drak dog ikke, da jeg har været – og stadig er – ret syg, så det var lidt trist :-/ men dopede mig selv med en god gang panodil, halstabletter og friskpresset appelsin-juice, og så havde et par af de andre sig ellers en taxachauffør for the night ;-)
Her kommer lige et par stemningsbilleder fra opvarmningen til en VIIIILD aften, hvor jeg tror de fleste havde det SÅ sjovt – jeg havde i hvert fald, og både Amalie og jeg havde ingen stemme tilbage, da vi kom ud på morgentimerne. Personligt har jeg aldrig været så vild med Kidd og hans musik, men der er et eller andet over det, når ALLE kender sangene, og bare giver den gas? Det var i hvert fald det sygeste jeg længe har oplevet, og synes festudvalget har gjort et fantastisk job med at få en ordenlig fest i gang på Køge Gymnasium! Thumbs up ;-)
//Tanja
Vores to hotte veninder, Henriette og Matilde!

Mig med Amalies drink. Lidt staged billede, da jeg jo som sagt ikke drak noget, men hvad gør man ikke for billedets skyld haha? ;-)

Der blev hygget noget med Amalies ting, bl.a. hendes solbriller som vist stadig er M.I.A. Også en stor hat forsvandt, og da vi senere havde set en magen til ude på gym båret af en stranger – ja, så ved vi vist godt hvor den endte henne…

Temaet til festen var “black rave lution”. Vi skulle altså have sort tøj på og så rave-inspirere det hele en gang – derfor skulle der jo også knæklys til! :D

Lækre drinks lavet af Amalie. Det eneste der er brugt er frosne jordbær blandet med cuba strawberry – og bagefter tilsatte vi lidt friskpresset appelsinjuice for at gøre den lidt mere flydende :-)

Amalie sammen med et par fuuuuulde drenge!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens i en bilvask