DIY - OMBRE/DIP DYED JEWELLERY

RANDOM SHIT

I får lige noget virkelig random ævl fra mig mixet med et gammelt billede, der beskriver lidt min motivation (hmm). Seriously, er ved at dø på arbejde de her dage… det er så kedeligt, og har faktisk en million andre ting jeg hellere ville foretage mig. Hvem har ikke det? Lol, burde slet ikke brokke mig, har et skønt job, men det hænger mig dog langt ud af halsen lige pt. Plus 9 timers arbejde i morgen – hvilket også er grunden til at jeg ikke får blogget noget som helst. 
Vil dog tvinge mig selv til at finde det positive humør frem. Heraf Top 3 liste for idag:

1. Gratis lækker frokost på arbejdet

2. Masser af penge til miiiiiig

3. DIY er snart (plus/minus) klar til at komme igang! Okay, har lige bestilt endnu en ting til den idag, men er stadig overdrevet psyked!!! Wuhuuuu

I må hyg’. – T 

TRANSLATION: Here you go, bunch of random talk. Work, work, work. I don’t like it very much these days, even though it’s an awesome job. Anyway, positive thoughts, therefore my Top 3 list for today:

1. Free, yummy lunch at work. 2. Lots of money for meeee. 3. My DIY is very close now, or  I like to believe that, I’m so psyked!!

When Wonders Collide

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - OMBRE/DIP DYED JEWELLERY