You can never have too many shoes

Sequin skirt from boohoo.com

Åååååh, se den lige! :-) Har fået min nye nederdel fra boohoo.com ind af døren, den er fantastisk synes jeg og er heldigvis ikke for kort som jeg havde frygtet. I kan finde den HER til 25 £ + forsendelse. Tænkte at den kunne kombineres med nogle søde sommertoppe og sådan.. i know, forkert årstid, men bliver jo nødt til at holde mig selv i live! OG så skal jeg til Tenerife om ikke ret mange dage, så den har sine formål ;-)

– T

TRANSLATION: My new skirt from boohoo.com, it’s so amazing! You can get it HERE for 25 £ + shipping. I’m thinking about pairing it up with cute summer tops and so? I know, wrong season, but I gotta stay alive here! I hate the cold.. Also I’m going to Tenerife in a few days, so it will serve me good ;-)

When Wonders Collide

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You can never have too many shoes