I NEED HELP PLEASE

SILLICA PILLER

En lille anbefaling herfra. Både Tanja og jeg er begge tilhængere af silica pillerne. Silica er et kosttilskud som skulle hjælpe på hår, hud og negle. Dit hår skulle gro hurtigere og blive stærkere samt mere tykt, dine negle skulle blive mere hårder/sundere, og din hud skulle blive pænere. Dertil skal det lige siges, at de også kan medføre øget hårvækst andre steder end på hovedet, hvilket vi heldigivs ikke har oplevet noget af.  Pillerne kan købes i Matas, men også i dagligvarer butikker og skal tages tre gange om dagen, altså morgen, middag og aften. Jeg er selv dårlig til at få taget pillerne tre gange, så tager bare dem alle sammen på en gang – same same… :-D
Men kan da helt klart anbefale dem, de har hjulpet både for mig og Tanja. Tanjas hår er blevet utroligt langt og meget mere fyldigt. Mit eget er dog ikke så langt lige pt. da det er så ødelagt, at det knækker af i enderne, grundet hårfarvning. Men har nu ikke farvet hår i et halvt års tid, så det begynder at hjælpe. Synes I bør prøve pillerne af, hvis I savner stærkere og sundere negle eller sundere hår, måske kan du være heldig det også hjælper på huden :-)
Jeg har tidligere lavet et indlæg, som omhandler hår med gode tips til at få en sundere manke, hjemmelavet hårkur og gode produkter, indlægget kan ses her.
// Amalie

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NEED HELP PLEASE