Søndagshygge.. or not?

Sock Bun (for your hair)

Måtte lige sikre mig, at det står klart, at denne metode er til håret – eftersom google popper op med andre metoder, som jeg helst ikke vil gå i dybden med haha! 
Men dette er en guide til at lave en fantastisk knold i dit hår, med brug af intet andet end en sok! :-) (jeg lægger billeder ind til guiden når jeg kommer hjem, da vi lige nu sidder og stener i samfundsfag)
Det første man skal bruge er en gammel sok/strømpe. Jeps, hverken mere eller mindre. (tykkelsen af sokken kan afhænge af tykkelsen af dit hår. Hvis du har tyndt hår, skal du ikke bruge en særlig tyk sok)
1. Man klipper “foden” af sokken, så der er hul i begge ender. 
2. Så ruller man sokken sammen, så man får en tyk cirkel.
3. Herefter laver man en høj hestehale i dit hår og sætter sokken udover, så den sidder rundt om elastikken.
4. Man hiver herefter sokken op, så den næsten sidder ved enden af håret, der skal lige være hår nok til at kunne folde det udover sokken og ind i hullet igen, så det sidder fast.
5. Når man har sat håret fast rundt om sokken ruller man forsigtigt sokken nedad mod roden af hestehalen, og derved “ruller” håret op på sokken. (Det er her vigtigt at prøve at holde hestehalen så strakt som muligt, da det ellers kan være svært at rulle det sidste hår op)
6. Det kan være nødvendigt at flytte lidt på håret så den dækker hele sokken, og så er du ellers færdig! 
Oprindeligt er metoden til at få flotte krøller uden brug af varme. Men da jeg prøvede det synes jeg ikke det virkede så godt, men man kan jo altid prøve! :-) 
Ved ønske af krøller skal man gøre sit hår fugtigt inden man ruller det op, og så sove med det over natten. 
Fandt dette billede på google, som lige midlertidigt kan vise, hvad det er jeg snakker om ;-)
//Amalie & Tanja 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagshygge.. or not?