Makeup guides

Spis dig slank med lækker mad

Der er masser af forskelligt mad, som bidrager på den gode måde til en sundere og slankere krop. Jeg har nedenunder listet nogle rigtig gode fødevarer, som hjælper på forbrændningen. :-)
 1. Grøn te er en af de gode sager at indtage, hvilket jeg også har skrevet et indlæg om. Så hvis du vil læse hvorfor kan du læser indlægget (under emnet kost og motion). 
 2. Nødder er meget mættende, da de er fyldt med fibre og protein. De er derfor rigtig godt at spise til morgenmaden eller tage med på madpakke som snack. Dog bør du ikke spise mere end 80 g. om dagen, da de har stort kalorieindhold, og for meget dermed vil give den modsatte effekt. 
 3. Chili er den ultimavtive fedtforbrænder, det indeholder et stof som ligger låg på appetitten og øger forbrændningen – og så smager det forrygende! 
 4. Hvidløg er, til trods for den ikke så heldige lugt efterfølgende, et rigtig godt krydderi, som øger din forbrænding.
 5. Kylling er noget af det bedste jeg ved. Og det gode ved kylling er at det indeholder rigtig mange proteiner og så indeholder det ikke særlig meget fedt. Og proteiner betyder flere muskler, flere muskler betyder mere forbrændning. ¨
 6. Æbler smager godt, og kan altid spises. Undersøgelser viser at mennesker, som spiser et æble forbrænder mere og taber sig hurtigere, end folk der ikke gør. 
 7. Olivenolie indeholder en syre, som nedbryder overskudsfedt i kroppen. Og umættede fedtsyrer gør at du ikke føler dig sulten, derfor er olivenolie en perfekt dressing til din salat. 
 8. Havregryn er en klassiker! Hvis du spiser en potion af det om morgen, vil du være mæt i laaaang tid, og dermed ikke krybe til sødere eller mere usunde sager. 
 9. Grape er med til at sætte forbrændeningen igang. Mange kendte er store tilhængere af Grape-kuren, som går ud på at du skal enten spise eller drikke saften fra en grape inden hvert måltid. Så hvis du er til grape, er det en perfekt løsning. 
 10. Æg er super sundt at spise om morgen, pga. alle proteinerne mætter det rigtig meget. Og en sund morgenmad er med til at kickstarte din forbrændning lige fra starten. Dog skal man være opmærksom på ikke at spise for mange æg om dagen. 
 11. Bladselleri indeholder kun 16 kalorier pr. 100 gr. Det er blevet undersøgt og bevist at man bruger omkring 85 kalorier i timen på at tygge, så hvis du spiser en salat bestående af asperges, iceberg og bladselleri, vil du forbrænde mere, end du indtager. 
 12. Laks er som andre fede fisk, f.eks. makrel og tun, fyldt med sunde omega 3 fedtsyrer. Spiser du fisk ofte, vil det mindske produktionen af proteinhormoner, som sløver stofskiftet og øger overvægt. 
 13. Salat indeholder nærmest ingen kalorier, og en god stor skål salat inden et måltid, vil gøre at din mave føler sig mæt, da din hjerne vil tro at din mave allerede at fuld
 14. Vand vand vand, du hører det alle steder – hvilket der er en årsag til. Er din krop dehydreret nedsætter det din forbrændning, og din krop kan forveksle det med at være sulten, så dermed kan du ende med at spise unødvendige ting. Så drik 2-2,5 liter vand om dagen.
 15. Kanel  skulle også være med til at øge forbrændningen. Et godt tip er f.eks. at spise det på æble og win win, så får du både æble og kanel, 2x god forbrændning. 
Håber i kan bruge det til noget. 
// Amalie 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup guides