TATTOO

Jeg har i lang tid overvejet at få lavet en tattovering, enten på ribbenene eller på håndledet (undskyld far). Mange har den holdning til tattoveringer, at de skal betyde noget. Hvilket jeg egentlig ærlig talt synes er noget pis, hvis man vil have et hjerte om navlen, og man synes det er fedt, bør man da gøre det. Synes ikke en tattovering skal være der fordi ens farfar er død eller lignende. 
Jeg elsker tatoveringer, eller dvs. nogle tatovringer, der er også mange mindre kønne, men det er jo et spørgsmål om smag. Jeg er helt hooked på det med at have et citat stående på ribbenene. Noget som man kan kigge på hver dag, og tænke sådan! Og ja, jeg ved udmærket godt at det er noget der skal være der resten af mit liv, deraf kommer også at jeg ikke vil have en stor en lavet på armen, men blot en lille en på håndledet eller noget på ribbenene. Kan bare ikke vælge, haha! Der er så mange fede citater, som alle sammen siger mig noget. 
Har i en holdninger til tattoveringer? – eller det har alle vel næsten.. 
Har i selv tattoveringer? :-) 
// Amalie 
Billederne var nogle jeg havde på min computer, men tror de fleste af dem, er fra denne blog.
Tjek den ud, hvis i er vilde med tatoveringer! :-) 

4

 • Har mit navn på håndleddet og min søsters fødselsdato i romertal ned af hoften/låret.
  Hvis du vil have en tattoo synes jeg helt klart du skal gøre det. Lad vær med at tænk for meget hvad dine forældre tænker, gør det for din skyld :-)
  Min far var med mig begge gange og fik selv lavet nogle mens min mor er fuldstændig anti-tattoo :-D
  //Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som nogle fede tattoveringer!
  Ang. min far, ja han må sgu finde sig i det, hvis jeg får lavet en. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har en på ribbenene med teksten ''patience conquers'' som jeg fik lavet da jeg var i L.A. i efteråret. Min kære far ved det stadig ikke, så han skal nok få et chok når han en dag ser den.. Mht. om de skal betyde noget synes jeg heller ikke at det er så vigtigt, så længe man er indstillet på at den skal være der altid. Jeg overvejer at få lavet en til og i couldn't care less om den betyder noget eller ikke, så længe den bliver flot :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For det første, som din semirebelske storesøster, kan jeg kun sige én ting; SCREW din far…og vores mor for den sags skyld (hun var ab-so-lu-te ikke positiv dengang jeg begyndte at få mine) ;-) Din krop, du bestemmer. Det eneste der tæller her, er hvad du synes om det du smykker din krop med. Go for it!

  Alle mine har totalt forskellig grad af betydning. Fx den på mit venstre håndled fik jeg, fordi jeg synes symbolet var super fedt og flot. Tattoveringer kan os ændre betydning over årene. Min første på højre håndled betød én ting, da jeg fik den lavet. I dag er den mere et symbol på noget der var engang.
  Den næste "lille" jeg har planlagt blir rent lir og fjol, en fjollet funky kat i pangfarver – et mix af kunstneren Coco Electra's ting og katten fra Alice in Wonderland :-D

  Hvis du mangler tips til gode tattovører, så ringer du bare. Har tjekket de fleste i KBH ud, så ved hvem man skal holde sig fra og hvem der er super dygtige ;)

  //Sas

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION