THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO BELIEVE IN THE BEAUTY OF THEIR DREAMS

TIPS TIL EBAY!

Eftersom vi har fået ret mange henvendelser omkring Ebay – hvordan det fungerer, hvordan man er sikker, told osv – tænkte vi , at vi ville lave et indlæg om lige netop dette, og senere også linke det til hvert Ebay indlæg :-)
Vi har fundet nogle af de spørgsmål, der oftest bliver stillet, og svarer selvfølgelig på dem på bedste vis.
Bestilling udenfor EU (told osv.)
Hvis du ønsker at købe et item fra en sælger, der sælger udenfor EU, er der nogle ting man kan gøre for at få fordele. Som de fleste af jer ved, er det dyrt hvis pakken bliver taget i tolden, og det kan jo desværre ske. MEN, men, men… Det vi plejer at gøre, når vi bestiller udenfor EU, er at kontakte sælgeren inden, og spørge om pakken kan sendes som en gave – så slipper man oftest for tolden, da tingene dermed ikke bliver direkte inporteret. 
Sikkerhed mht. bestillinger
Man kan godt være lidt usikker, når det kommer til Ebay, fordi det er så stor en side og med så mange private sælgere. Der er et par tricks til dette:
1. Hver sælger har en “rating”, som står ved siden af deres navn. Dette er en procent, som fortæller hvor god rating de har på Ebay fra købernes side. Vi anbefaler at denne er så tæt på 100 som muligt – vi har aldrig bestilt fra nogle, med en rating under 98 %. 2. Et andet godt trick er at tjekke, hvor mange af de forskellige items den pågældende sælger har. Hvis sælgeren sælger flere af fx. den samme bluse er sikkerheden større, end hvis de kun sælger en af pågældende. 3. Man kan også kontakte sælgeren inden man køber og stille eventuelle spørgsmål, hvis dette giver en større følelse af sikkerhed for købet.
Paypal
Der har været et par henvendelser omkring Paypal. Paypal er den sikreste måde at handle med over nettet, og alt man behøver er en Paypal konto. Selv hvis du ikke har en Paypal-konto, kan du stadig gøre et midlertidigt køb over Paypal. Alt dette vil du komme til, når du fuldfører købet, så det behøver man ikke tænke på før.
Køb/Bud
En ting man skal holde godt øje med, når man leder efter ting på Ebay, er om tingene er til at købe eller til at byde på. Hvis man finder en ting uden størrelsesangivning på fx, kan det tit være en indikation på, at det er et bud, men det er ikke så svært at se, man skal bare holde øje med det :-)
At finde tingene
Vi har også fået nogle henvendelser om hvordan vi finder de items vi gør, da Ebay jo er en kæmpe jungle. Til det er der desværre ikke ret mange tips og tricks. Men der er dog et par. Det første er at søge efter hvad du kigger efter, eller finde noget man synes er fedt selvfølgelig. Herefter kan man til tider føre musen over billedet og klikke på muligheden “more like this”, og så finder den items der ligner det. Et andet godt råd er at chekke sælgerens andre items ud.
 Det var sådan de overordnede gode tips til Ebay :-) Hvis i ligger inde med yderligere spørgsmål er i meget velkommen til at skrive en kommentar eller smide en mail af til os.
Men husk, at vi fortsat vil komme med en masse über-awesome Ebay-indlæg til jer, so no need to worry ;-)
//Amalie & Tanja

8

 • Anonymous

  Er det udenfor EU, når man bestiller fra Ebay? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle af tingene er fra Asien og USA, ellers er de ofte fra England.
  Du kan se det til højre for billedet af tingene, der står shipping og hvor de kommer fra. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej piger.
  Kan i fortælle mig hvordan man opretter en profil på Paypal, den skriver nemlig at postnumret ikke kan bruges (muligvis fordi det er dansk, men hvad gør man så)? :)
  btw, SUPER fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! :-)
  Øhm, det lyder lidt mærkeligt, kan ikke huske vi har haft problemer med det – men det er nok rigtigt, det er fordi det er dansk.
  Men har du prøvet at gå ind på http://www.paypal.com og oprette der? Jeg var nemlig lige inde og "sign up" med en fake bruger for at se, og der kunne den godt tage postnummeret 4600. :-)

  Prøv det, ellers må vi kigge på det igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor lang tid går der før i får jeres pakker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er meget forskelligt, uden for EU et par uger, EU en uges tid. Det afhænger en del af hvor hurtig sælger er til at sende dine vare, samt hvilken en slags post/pakke det bliver sendt som :-)
  Men ellers står det ofte også når du køber dine vare, hvor lang tid sælger regner med der vil gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil vildt vildt gerne have et indlæg med tusind tusind tusind læderjakker :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal vi sørge for der kommer op snarest.
  Vi har også andre ønsker til indlæg lige pt., men hold øje med bloggen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO BELIEVE IN THE BEAUTY OF THEIR DREAMS