Today's christmas calender, 22nd of december

Today’s Christmas calender, 23th of december

Dress $28,76 (162 DKK) 

Så vi så småt ved vejs ende, hvad der angår vores julekalender, hvilket også betyder at det er juleaften like lige om lidt. Tiden er gået SÅ hurtigt, vi har ligesom mange andre brugt hele december på at skrive SRP, så meget til julen har vi ikke mærket. Men nu er jeg i hvert fald klar til at komme med en masse nye indlæg på bloggen, når når der endelig er tid til det :-)

Jeg håber I synes om dagens eBayfund, som er dennne lækre kjole. Den er sikkert for kort til, at man kan bruge den som kjole i virkeligheden, men en fed bluse ville den da helt sikker også være!

TRANSLATION: We’re close to the end of our Christmas calender, which also means Christmas eve is right around the corner. Time has tone by sooo fast, we’ve both used all december on writing a big assignment for school, so we haven’t had much joy of Christmas. But now I’m ready to blog again, now I finally have the time for it. :-) 

I hope you like today’s eBay time, which is this nice dress. It’s probably too short to use as a dress, but it would make a nice blouse also. 

When Wonders Collide

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's christmas calender, 22nd of december