Michael Kors

www.taaz.com MAKEOVER

Hey peeps!
Sidder herhjemme syg (it goes on…) og keder mig. Fandt så den her hjemmeside på en side for fotoredigering, og kan se en anden blogger, Pernille (HER), også har prøvet det. Det er en hjemmeside, hvor man opretter en bruger og herefter kan give sig selv (eller andre) en makeover. Så det har jeg siddet og leget lidt med, specielt med hår, og det er altså virkelig sjovt! :D
Jeg har leget lidt med at give mig selv lyst hår haha! Det er mange år siden, men jeg har faktisk været lyshåret engang, og synes lige det kunne være sjovt at se, hvordan det ser ud nu.
Jeg har dog bare brugt et gammelt billede, hvor man kan se mit eget hår, så det giver ikke helt den samme effekt, men skal da helt klart prøve det igen med et bedre billede en dag! Man kan på hjemmesiden også lægge make-up osv, så det er sjovt, hvis man keder sig lidt ;-) hjemmesiden finder i HER

 HAHA! Det er jo møgsjovt! Hvad synes I? Klæder lyst hår mig godt? ;-) Personligt synes jeg ikke det er så slemt som jeg havde troet, men kan stadig bedst lide det mørke helt klart!
Gå ind og leg lidt med det, jeg uploader nok et par stykker mere, måske med make-up senere hæhæ.

//Tanja

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Michael Kors