Curls

You can never have too many shoes

Nelly shoes Estelle  – Nelly shoes Savannah

Har netop købt disse to par sko for kun 287 kr. på Members. Mine veninder, inklusiv Tanja, dræber mig, når de finder ud af, at jeg har købt endnu et par storte støvler. Men, de her har jo lige den anderledes detalje, at hælen er sølv :-)
Skynd jer ind og bestil, hvis I vil nå det imens der er noget at vælge imellem. Synes ofte nelly shoes bliver solgt hurtigt på members :-)

– A

TRANSLATION. Just bought thees two pair of lovely shoes on Members.com, and all I had to spend was 287 DKK. My girlfriends inclusive Tanja, will kill me, when they find out that I bought another pair of black high heels. But these are different, because of the color on the heels :-) 

When Wonders Collide

7

 • Simone

  Hvordan er det nu, det der members fungerer? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Du skal inviteres af en, som er medlem derinde. Hvis jeg skal invitere dig, så skriv til mail i en kommentar her. Så får du en invitation pr. mail, og der skal du bare følge instrukserne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Jamen, du må da gerne invitere mig, hvis du gider? Er det gratis? :P

   Det er bare min mail, jeg har skrevet ovenfor :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Det gør jeg, der burde komme en mail stortset med det samme. Og ja, det er helt gratis :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Tak skal du have :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nynne

  Eeeeelsker dem med sølvhæl!! prøver at bestille dem, men den siger min computer ikke tillader cookies? :-( Har i haft samme problem? vil så gerne have dem nemlig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Kan næsten heller ikke vente til de kommer! Nej, ingen af os har haft det problem, så vi kan desværre ikke hjælpe. Det eneste jeg kan “råde” dig til, eller det jeg ville gøre, er at få en veninde til at bestille dem for dig, inden de er væk :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Curls