Today's christmas calender, 5th of december

And winter is comingJacket – Seeland, Boots – Marypash, Bag – Tenerife, Shirt – H&M, White colar shirt – Stradivarious
Lyset var så fint idag, at jeg helt droppede at redigere nogle af billederne, smider dem bare direkte ind. Det blev et lidt casual outfit idag, ligesom nærmest hver dag…. har et lettere dovenskabsproblem, don’t ask. I hvert fald er jeg pisse skide dårlig til at style mig for at skulle i skole, det er simpelthen det sidste jeg gider, når jeg står op.
Ville også lige vise jer min nye jakke. Som i ved, ville jeg syyyygt gerne have Fjällräven Winter Greenland jakken, som jeg bloggede om for nogle måneder siden – det var inden jeg fandt ud af, at ca. et mennesketal på størrelse med USA ville have den også.. Så droppede den lidt, eftersom den også var udsolgt ALLE steder (ser den også hver evig eneste dag hele tiden.. det er crazy). Så det blev den her fra Seeland i stedet. Faktisk tog min far den bare med hjem fra arbejdet (de sælger friluftsmærker osv.) og så tog jeg den bare. Var i seriøst krise og i stor nød, for frøs som bare fanden da jeg kom hjem fra Tenerife. Så tog det første og bedste, og så var det jo meget heldig at jeg godt kan lide den også ;-) Jeg ved faktisk ikke hvor meget den koster.. eller hvad modellen hedder. Satans så oplysningsfuld jeg er, hva? Nå. For that I’m sorry :/
– T
TRANSLATION: I went for a pretty casual outfit today.. I may have a slight problem with lazyness, don’t ask haha. But honestly, I’m sooo freaking bad at getting all stylish for school, it’s just not happening. I also wanted to show you my new winter jacket. As you know, I wanted the Fjällräven Winter Greenland jacket as I blogged about a couple of months back – but that was before I knew the rest of the world wanted that exact same jacket as well. So I kinda dumped the idea, since it was sold out in every single store too. So this beauty from Seeland it was. Actually my dad just brought it home from work, and I just took it. I was in serious need of a winter jacket, since I was freezing my butt off since I got back from Tenerife – then it’s good I like it anyways, huh? ;-) I actually don’t know what it costs or what the model is called. I’m so super informative today.. not. Sorry about that guys.
When Wonders Collide

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's christmas calender, 5th of december