love it

Black leather and indian vibes

Hold da kæft, hvor er det koldt at komme hjem til Danmark! Savner lidt de 25 grader på Tenerife nu :( mine tæer frøs af, da jeg trådte ud af lufthavnen…. magter det sådan set ikke lige. Fatter simpelthen ikke, hvorfor det bliver nødt til at være SÅ koldt, pakker mig ind i alt hvad jeg kan finde, og har det stadig som en frossen gulerod eller whatever -.- Men vinter er også der, hvor man kan udtrykke sig bedst gennem stil, hvis man ikke er for doven (….ligesom mig) til at være mega stilet hver dag og bare tage en stor strik på :3

Meeen shopping kan lette på alle negative tanker, og det har jeg gjort mig godt brug af ;-) Fik endelig købt mig en ny taske, og jeg er in loooove! Synes virkelig den er perfekt. Fik mig også et par nye støvler med hjem og var simpelthen solgt, da jeg så de her støvler! De er så fantastiske, og jeg blev bare nødt til at eje dem, der var intet valg. De bordeaux bukser er fra Zara og er også nye, nogle jeg har ønsket mig i virkelig lang tid!

Weeee, jeg er en glad pige lige nu! Vinteren kan rende mig, kan den, for jeg har hvad jeg skal bruge nu! Haha.

– T

TRANSLATION: It’s so freaking cold here! I’m seriously missing the 25 g. and full sun on Tenerife. I wanna go back so bad :( this weather don’t fit me at all, it doesn’t matter how much clothes I wear, I will still be freezing so bad… But, winter allows you to express yourself better with your style – if you’re not too lazy (…like me) to be all stylish everyday and not just jump in a fuzzy knit :3

Buuut shopping can release any negative thoughts, and I’ve been using that a lot! I bought bunch of stuff in Tenerife, and here’s a few things. First off: My black leather baby! I’m sooo in love with that bag, it’s incredible. Second: my new indian inspired boots, which HAD to come with me home, it was nearly love at first sight ;-) And a little peak on my new jeans from Zara, which I’ve been craving for a while now. 

I’m a happy girl right now!

 

When Wonders Collide

8

 • Det er en super fed taske!

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget fine støvler :-) Du købte dem på Tenerife ikke? Måske man skulle lave en lille import af dem.. det der indianerlook ser vildt fedt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Jo det gjorde jeg. Er også selv virkelig glad, har fået et flip med det der indianerlook! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Andersen

  hvor er tasken fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Tasken har jeg købt i en butik på Tenerife. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Wow en lækker taske! Hvor er den fra?? Og hvad har du måtte give for den? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Den er købt i en butik på Tenerife og den kostede 35 euro. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

love it