Dat Curl Love

Ebay tip: False eyelashes

Endnu en lækker ting ved ebay! Her hjemme koster et par kunstige øjenvipper ofte mellem 50-70 kr. Meeen på ebay kan man altså få disse meget billigere. Jeg har selv for noget tid siden købt to gange 10 par for kun 22 kr. per pakke med 10 par i. Jeg købte mine her og modtog dem allerede efter et par dage. Jeg mener også, der er lidt porto oveni, men det er ikke mere end 20-25 kr. Det endte omkring 70-80 kr. hvilket er virkelig billigt for 20 par øjenvipper og en lim, sammenlignet med priserne her hjemme. Endnu et plus ved at have disse øjenvipper, er at man kan smide dem ud efter at have brugt dem, og ikke behøver tænke på at skulle gemme dem, det er skønt!
Et andet sted på ebay jeg har fundt, hvor man også kan købe en del forskellige øjenvipper er her. Du skal selvfølgelig have en bruger på ebay for at kunne bestille dem, hvilket kræver at du er 18, men ellers er det piece of cake ;-)
//Amalie

Billedet her er fra google, men ligner meget nogle af de varianter, som du kan finde på ebay. 

Billedet her er også fra google, men ligner dem som jeg selv købte sidst. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dat Curl Love