HYGGENYGGE! (med homemade icecream)

Eyeslipsface

Endelig er min bestilling fra eyeslipsface.co.uk. Bestilte noget der inde for lidt over en uge siden, og har ventet spændt på det siden. Dog da pakken kom, var en neglelak gået i stykke, så det var neglelak ud over det hele, men ellers er jeg meget positivt overrasket over tingene. 
Elf er kendt som væren et ret godt makeup/skønhedsmærke, og indtil videre lever det op til forventningerne. Har taget den pinke og orange neglelak på, og jeg ELSKER farverne. Den pinke minder mig meget om en af Essies neglelakker, som hedder Brazilian-et-eller-andet, tror jeg :-D 
Jeg fik alle 15 ting for kun 206 kr.!! Priserne fra hjemmesiden er fra 12 kr. til omkring 50-60 kr. og så er der nogle sæt med forskellige makeupbørster, og paletter med mange øjenskygger osv. som koster mere end de 50-60 kr.
//Amalie
Fra højre: Copper // Hot Pink // Twinkle // Lilac // Fire Coral //  

Jeg fik med i købet, som sagt de fem neglelakker // Læbestift // All Over stift // Blush // Eyeliner // Plumping lip glaze // Under eye concealer og highlighter // Duo eyeshadpw cream // Tone correcting concealer

Lige et billede af læbestiften, kan ikke huske hvad for en farve den er. Men elsker farven! :-)

2

 • Er også helt vild med ELF, og er helt afhængig af deres eyebrow kit og nude læbestift. Er lige begyndt at følge jeres blog, og i er rigtig gode! :-)

  http://www.nicolinefriedrichsen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er første gang jeg har købt nogle af deres produkter, men synes også det er rigtig godt.
  Kiggede efter eyebrowkit der inde hvor jeg købte mine ting, men kunne ikke finde det? :( Men er også rigtig glad for den læbestift jeg købte, rigtig god kvalitet. Hvor køber du ELF henne? :-)
  Og mange tak, det betyder meget at få noget feedback!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYGGENYGGE! (med homemade icecream)