Topshop kjoler

Gun-Britt hårnål

Min søster arbejde i Matas, og har som “gave” fået denne multihånål fra Gun-Britt. Jeg er helt vildt med den, man kan sætte håret på en million måder kun med denne ene hårnål. Den koster mellem 120-130 kr. og kan købes i Matas og diverse internetbutikker. Helt klart en ting jeg vil anbefale. Jeg ved at Gun-Britt selv bruger hårnålen til at sætte håret op både når hun tuller rundt der hjemme, gør rent og sågar når hun dyrker motion. Så den holder altså håret godt oppe. Videoen nedenunder viser et par ud af de mange metoder, man kan sætte håret på. 
//Amalie
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QErv9-lIhwM]

1

  • Hejsa – jeg er også medlem af den nye gruppe på fb for bloggere. Jeg synes jeres blog er super fed, og har allerede meldt mig ind som fast læser. Det kunne være super fedt, hvis alle os i gruppen gik ind og hjalp hinanden til at blive opdaget af flere ved at melde os ind i hinandens grupper!

    Knus Christina

    http://cttrend.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Topshop kjoler