NEW IN - NELLY SHOES

JEFFREY CAMPBELL ON SALE

Lige et hurtigt indlæg her fra. Hvis i lige nu går ind på hjemmesiden solestruck.com (ikke dansk), og logger ind via facebook, kan i komme ind til at stort sko-udsalg. Der er masser af fede mærker, hvor et af dem er Jeffrey Campbell, som koster helt ned til 406 kr.!
Dog skal det lige siges, at der er mulighed for told, da det som sagt ikke er en dansk hjemmeside, men amerikansk. Men tolden er gratis, og med de priser kan det sagtens betale sig, selvom der kommer told på :-)
Hvis i fremover ikke vil gå glip af tilbud som de her, så husk at følg bloggen på facebook, hvor jeg har postet udsalget tidligere. Synes dog stadig de af jer, som ikke følger os på facebook, skulle have glæde af det :-)

– A

TRANSLATION. Right now there’s a big shoe-sale on solestruck.com (american webpage). The sale includes big brands like Jeffrey Campbell and Acne, you can get Jeffrey shoes for only 406 DKK. 
If you don’t wanna miss offers or sales like these in the future, then stop by facebook, and follow our blog there. I posted the sale earlier on facebook, but this sale you guys shouldn’t miss, because you’re not following us via facebook. :-)

When Wonders Collide

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN - NELLY SHOES