JEFFREY CAMPBELL ON SALE

NEW IN – H&M BLACK BOOTS

Hej peeps. Sorry for at have været MIA – har haft en del at se til på det seneste, og så har humøret været lidt nede. Men sådan er det jo engang i mellem :-)
Ville lige vise jer mine nye støvler fra H&M, som jeg er blevet sindsygt glad for! Nok er de ikke bedste kvalitet, men til 249 kr er de skam helt i orden – og så er de bare så flotte! Uuuuh, er forelsket. Har også nogle nye smykker jeg skal have vist jer. 
Nå, det blev en quickie, skal tilbage til min samfundsfagsaflevering, som hænger mig laaangt ud af halsen. Håber i laver noget mere interessant! ;-)

– T

TRANSLATION: Just wanted to show you my new boots from H&M – I’m completely in love, they’re amazing! It’s not the best quality ever, but for what I payed it’s totally alright – and I havn’t had any problems yet. Right now I’m doing a civics assignment, which is boring as f***, so I hope you guys are doing something a liiiiittle more interesting ;-)

When Wonders Collide

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEFFREY CAMPBELL ON SALE