insta pictures

on my wishlist

 

Lidt juleønkser her fra. Er fuldstændig helt vild med alle tingene, jakken skal man nok se på, og det samme med trøjen, som btw har to englevinger bagpå. :-)
Kjolerne er fra nelly. Jeg har længe været forelsket i jones&jones kjolen, og faldt pladask for blondekjolen nederst til venstre. Skoene er også fra nelly, dog er de 16 cm. høje, hvilket er lige i overkanten for mit vedkommende, da jeg bliver alt for høj, men man har vel lov at drømme om dem. Marc by Marc Jacobs uret har jeg drømt om i lang tid, og håber snart det er en del af mit armcandy. Halskæden passer til stortset alt, og ville være perfekt til trøjen. Helt klart mine nye musthaves! :-)

– A

TRANSLATION. Some of my christmas cravings. I would love to own every single thing on the picture, and hopefully I will soon! 

When Wonders Collide

2

 • Sofie Mozart

  Vil bare lige informere dig om at kjolen oppe i venstre hjørne er på tilbud i øjeblikket på members.com med 70% rabat ;-) Men ellers vildt fede ting, lige noget jeg også godt kunne bruge i mit tøjskab! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Tak for tippet, glemmer altid selv at tjekke members.:-)
   Ja, det måtte også meget gerne være en del af mit klædeskab!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

insta pictures