stay dope

outfit of the day (a few days back…)

T-shirt – Monki, Skirt – Barcelona, Shoes – boohoo.com, Belt – Vintage

Oh god blogg stop her… ved godt hvor fucking dårligt det er.. sorry guys, forgive me? :/
Sidder lige nu på studiepraktik i Aalborg og prøver linjen Arkitektur og Design, og det er faktisk ok fedt! Who knows, måske er det i virkeligheden her jeg skal studere videre og ikke København? Dog skal jeg hæve både matematik til A og fysik til B, hvilket bestemt ikke er mine yndlingsfag!

I får lige her mit outfit fra i lørdags, da Amalie og jeg stod i baren til hendes søsters 18-års. Det var inden jeg tog afsted, så det blev uden make-up osv. Det var sjovt nok virkelig, de tilbud vi fik hahaha! Blev tilbudt 20 kr. for mit nummer (som jeg for øvrigt i en kæmpe brandert gav til sidst.. æv.. nej, skulle ikke være sket!) og der blev taget smugbilleder af os… stalker agtigt, jo tak haha.

– T

TRANSLATION: SORRY! for not blogging that much lately… It’s so bad I know. I’m now sitting in Aarhus on a trip to try out my possible future study. Architecture and design. And it’s actually very cool here, who knows, maybe I should study here and not Copenhagen? 
Anyway, here’s my outfit from saturday when Amalie and I was bartenders at her sister’s 18-year-old birthday. Oh it was crazy haha! 

When Wonders Collide

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

stay dope