RANDOM SHIT

SALE – RARE LONDON

Fik øjnene op for hjemmesiden “Rarelondon” igår, et mærke som bl.a. bliver ført hos både Nelly og Asos. Jeg var selvfølgelig straks inde og kigge i deres udsalg, hvor der er virkelig mange lækre kjoler og toppe til 5-10 pund, hvilket jo er ingen penge. Dog kan man, når man ikke bor i UK, kun bestille tre ting pr. pakke, så det begræser en lidt. Havde samlet 8 ting jeg ville købe, men måtte jo skære det ned til tre. Og kedeligt nok blev det den samme kjole i to forskellige farver og en top. Kunne ikke finde ud af, hvad farve jeg ville have kjolen i, så tog en af hver. Den er både i sort, hvid og mint, hvoraf jeg bestilte en hvid og sort hjem, selvom den også ville være vildt flot i mint. :-)
Men synes da helt klart, at i skal gå ind og tjekke udsalget ud. Hjemmesiden hedder www.rarelondon.com, her vil i også kunne finde det jeg har købt :-) 

– A 

TRANSLATION. Just discovered this nice website yesterday, where I ordered one dress en two different colours (black and white) and a top. They’re having a big sale on the website, you guys should check it out! The website is www.rarelondon.com

When Wonders Collide

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM SHIT