eBay fund

THAT FIRE

Nu vil i sikkert tænke at jeg er en eller anden psyko pyroman eller sådan noget. Men jeg synes virkelig at ild er betagende og flot at kigge på. Jeg kan sidde og kigge ind i et bål i evigheder, der er bare et eller andet fascinerende over ilden. Og i går spottede jeg, at min papfar havde lavet et bål (han skulle brænde nogle kasser), så skyndte mig ud at tage lidt billeder. Er jeg den eneste, som finder ild lidt fascinerende? :D

TRANSLATION: Now you all are probably going to think that I’m some sort of psycho pyromaniac or something like that. But I think that fire is amazing to look at. I can sit for hours looking at at fire, there’s just something fascinating about fire. And yesterday I spotted that my step dad was making a fire (he had to burn some boxes), so I hurried outside to snap some pictures. Am I the only one, who finds fire a bit fascinating?

When Wonders Collide

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay fund