I want summer..

Tip – iphone holder

Lige et lille tip. Hvis du selv har iphone, ved du nok godt hvor skrøbelige de kan være. Derfor har jeg bedt min kære mor om at strikke en lille “holder” til min, da jeg dermed kan passe bedre på den. Den kan selvøfølgelig også laves til at andre telefoner, det er bare at lave målene om. :-)
Jeg valgte min i en mintgrøn farve, men mulighederne er jo uendelige, man kan både få med mønstre, knapper, palietter osv. osv. kun fantasien sætter grænsen. Og næsten alle har en mor, mormor, farmor eller noget, som kan strikke, ellers kan i selv lave den, det er ikke så kompliseret. :-) Farven på min ser dog på billedet lidt mærkelige ud, den ser næsten beskidt ud, men det er bare lyset.
Garnet fra min, kan i se på min mors hjemmeside nusse&n;ørkle, bare der inde kan i se at mulighederne er uendelige. Så kan helt klart anbefale sådan én, hvis i vil skåne jeres telefon lidt.
(tag jer ikke af det skønne gamle billede, der er af mig oppe i headeren på hjemmesiden, haha..)
// Amalie

Alle billeder benyttet i indlægget er copyright, så hvis de bruges, skal i huske at linke dem tilbage hertil (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want summer..