THAT BLACK BOOT - EBAY

VIDEO – FRØERNES FØRSTE DAG I LOVPARKEN

Sidste fredag var de nye 1.g’ers (frøerne som de bliver kaldt på KG) første dag i Lovparken, og der blev de indviet i sand KG-stil :-) Nogle af de ting i ser på videoen er bl.a.: Frø-dans, KG-dans og frø-auktioner. Det var en heeeerlig dag, og vi fik anskaffet os 8 (!!) gode frøer, der battlede nogle gode frø-danse og oven i købet var ret så billige (chokoladekiks og tyggegummi ftw). Vi synes, det kunne være sjovt at froevige deres første tur som rigtig KG-folk og fixede lige en lille video til jer i den sammenhæng – det er altid sjovt at se, hvordan de gør tingene på andre gymnasier, right? ;-) 

Enjoy! 

TRANSKLATION: This video is from last friday, where the new people at our school was celebrated with bunch of traditions. The new classes are always called “frogs” and on the video you see them dancing frog-dance, KG-dance (our school’s funny dance) and out auction where the older students buy the new ones for beer, crackers, cigarettes, wet socks, hugs and pretty much everything! It was an awesome day, and the frogs enjoyed it too, which is important as well :-)

When Wonders Collide

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT BLACK BOOT - EBAY