OUTFIT OF THE DAY!

WHY SETTLE FOR LESS?

Okay, den overskrift har absolut intet at gøre med indlægget, men er fuldstændig out of inspiration.. hvilket også kan ses på antallet af indlæggene, og er faktisk ikke ret meget for at lave ligegyldige indlæg, der ikke kan bruges til så meget..
Men oh well, kan nok ikke gøre andet lige nu ;-)
Starter nyt arbejde for sommeren i morgen, så herfra af bliver der nok ikke såååå meget tid til at blogge hver dag – det bliver i hvert fald først efter kl 18, når jeg er hjemme igen.
I morgen står den på pyntning af 3.G’ernes vogne og derefter arbejde kl 10.30. Og så er jeg ellers godt booket til turen går til Spanien på tirsdag.
Byder lige på et par gammle billeder af mig og min kat, hæhæ ;-)
– T
Sooo I’m totally out of inspiration these days, which is shown by the number of posts too.. I’m sorry, but I don’t really feel like posting random non-usable posts either, kinda like this one haha!
Anyways got a job for the summer so I’m not gonna be able to blog that much either, at least not until after 6 pm. Totally booked up before we leave for Spain on tuesday. Soooooo excited!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF THE DAY!