DAT HAT

NEW IN: BIKINITOPPE

Da jeg var på fyn for nogle dage siden havde jeg et par timer til shopping i Odense alene. Det blev til en del ting, og jeg fik det hele samlet til under 500 kr! Uha, elsker udsalg. I får tingene + en masse andre ting, jeg har købt/fået på det sidst i flere indlæg, så der er gode ting at vente på også ;-)

Her får i 2 bikini-toppe som jeg købte i H&M for 20 kr. stykket! Kunne simpelthen ikke lade være, selvom det var lidt dumt givet det var bikini-underdele jeg var på udkig efter – og som jeg for øvrigt aldrig fandt xD Er super glad for begge to, den sorte regner jeg mest med at bruge under tøj som ekstra detalje ved brystet og den anden kan også sagtens bruges som en bandeau. Wuhuuu, glad pige!

– T

ENGLISH TRANSLATION: When I went to Fyn a couple days ago I had some time alone to go shopping. I got sooo much stuff for less than 500 kr! It was awesome. I’ll post everything + bunch of other new things in several posts – so look forward! These two bikinis I got at H&M for 20 kr. each, and I’m in love with both of them!

When Wonders Collide

2

 • Marie

  Super flot bh, jeg synes det er fedt at du tør tage et billede med den på! <3
  Flere der er så modige1

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Tusind tak! :-D
   Det var en lækker kompliment lige at få med sig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAT HAT