new in - shoes

sneak peak – dressingroom

Sneak peak på mit tøjrum/kontor eller hvad man nu vil kalde det. Rummet hvor jeg laver lektier og har alt mit tøj, sko osv. altså ikke mit soveværelse. Har overvejet at lave en video, da jeg selv synes det er hyggeligt at se andres væresler og lign. Men her er i hvert fald lidt billeder fra noget af værelset :-)
Håber forresten I alle havde en fed nytårsaften, jeg var så klog at glemme det tøj jeg havde købt til aftenen hjemme, så måtte hurtigt fikse et outfit ud af en top og en nederdel. Ville have taget billeder, men tiden fløg afsted og pludselig var vi på en klub med 800 andre mennesker. Men jeg håber I alle kom godt ind i det nye år :-)

– A

TRANSLATION: A little sneak peak on my dressingroom/office, or what it’s called. The room where I make my homework but also the room, where I have all of my clothing, shoes and so on, not my bedroom. I’ve considered making a video tour of the room, because I personally like watching when others do vidoes of that. But first, heres some pictures from different parts of my dressingroom. :-) 
I hope you all had a great new years eve. I forgot the outfit I was ment to wear at home, so I had to fix up an outfit with a top and a skirt, it turned out just fine. I wanted to take some outfit pics, but the time flew away, and suddenly we were in a club with 800 other people. But I hope you guys had a great night and start on 2013.  

When Wonders Collide

4

 • Ja ja ja lave en video:-) jeg har nemlig også et tøj rum:-) mega hyggelige billeder kan se vi ejer den samme ring med de tre tyrkiske kugler fra H&M. :-) lyder som det har været en vild aften med masse mennesker:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Det kommer helt sikkert, når jeg en dag får tid til det. Elsker at se andres tøj, så sig endelig, hvis du også laver en! :-)
   Min er faktisk fra eBay, men har godt set den i H&M også. Og det var en vild aften, men hyggeligt! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine johansen

  Synes du skal lave en video, de er så hyggelig at se! :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Vil jeg gøre lige så snart jeg får tid til det! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in - shoes