HEY PEEPS

GINA TRICOT – COULDN’T RESIST IT

Jeg kunne ikke holde mig selv tilbage længere. Nu har jeg SÅ længe kigget på bikinitoppene og andet inde på Gina Tricots hjemmeside, og nu er det altså på vej hjem til moi. Gina Tricot er sådan en fælde, for alt er så billigt, men det løber hurtigt op i meget – desværre.. Dog glææææder jeg mig selvfølgelig til det kommer, alle toppene går dybt ned i ryggen, kan ikke vente til jeg kan bruge dem til sommer, og ikke mindst når vi tager til Lloret De Mar. mmmmn, kom hid sommer og ferie! 
– A  

Couldn’t resist it anymore, I’ve been looking on so many items on ginatricot.com and now it’s on its way home to mamma! haha. Can’t wait for it to arrive, and most of all, I can’t wait till I’m gonna use the bikinis and tops at summer, and whem we’re going to Lloret De Mar. :-) 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEY PEEPS