EBAY GOODIES

THAT LEATHER JACKET

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

En læderjakke er efter min mening et absolut musthave i klædeskabet. Man kan have en læderjakke på til ALT. Jeg er sindsygt glad for min, og bruger den rigtig meget. Vi har fået en efterspørgsel på at lave et indlæg med læderjakker, og ja.. har fundet en masse lækre på eBay alligevel, så hvorfor ikke bare lave et indlæg med dem. :-)
Bloggen er lidt meget præget af eBay lige for tiden, årsagen til det, er bl.a. at vi begge finder alt for mange lækre ting derinde, samt at vi ikke tid til at gøre så meget ud af og tage billeder osv. og så er det helle ikke så spændende for jer at hører om, hvordan jeg har tilbragt en hel dag på at gøre rent jo ;-) 
Det var et lille sidespring, håber i synes om jakkerne. De er i hvert fald ikke specielt dyre, og jeg synes de er vildt fede. Og så er der jo en DIY på vej til jer senere, i kan godt glæde jer! :-) 

– A

TRANSLATION. A leather jacket is a total musthave in my closet, and it should be in yours too, atleast I think so. We’ve been asked to do a post with leather jackets, and I’ve found some really nice ones on eBay, so you might as well get to see those.
We’ve been posting a lot of eBay posts on the  blog lately, which partly is because we both keep discovering toooo many nice items on eBay, and because neither of us has the time to take pictures and do other posts at the moment. Besides that, I have a DIY on it’s way, so stay tuned! :-) 

When Wonders Collide

4

 • Mette

  I laver de fedeste ebay fund! please bliv ved med det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Er vi virkelig glade for at høre! Og det kan du tro vi fortsætter med ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura P

  Yes yes YES!! havde sådan håbet på et indlæg med læderjakker. I er dejlige!
  Tror nummer 1 kommer i mit klædeskab snart :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • whenwonderscollide

   Tak for den søde kommentar! Den er også en af mine favoritter :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY GOODIES