WOOP

TURKIS NAILPOLISH MY WAY

Oooh, and we’re back! 
Undskylder mange gange for ultraaa dårlig blogging – men nu er jeg her igen ;-)
Amalie får ikke internet i lejligheden før vi kommer hjem fra Lloret de Mar, men fortvivl ej, hun opretter nok noget forbindelse over iphone og smider et par indlæg :-)
Vil se om jeg kan få tid til at lave de ønskede “tutorials” på mit hår og øjenbryn i morgen, så i også langt om længe kan få dem. Right now vil jeg lige give jer min ynglings-neglelak, som faktisk er fra Tiger-butikken og koster, ja sjovt nok, en 10’er. Det kan godt være den ikke er skide god kvalitet, men for mig er der virkelig ikke ret stor forskel på hvor lang tid neglelakker holder, så kan ligeså godt tage de billige af slagsen, som i øvrigt også er ret flotte – og så kan man købe mange farver af gangen, yay, lige noget for mig :-D
Som i kan se er jeg heller ikke den mest tålmodige når det kommer til min neglelak, så der er flot klasket en masse udenfor hæhæ ;-) det var også bare så i kunne se farven.
Er dog en smule irriteret over at mine negle ikke gider blive længere (!!!), som de før har været trods silica i spandevis.. de flækker simpelthen.. nå, skidt.
Vil nu gå igang med en DIY, som i får resultatet af senere, wuhu!
HUSK VORES GIVEAWAY LÆNGERE NEDE!
– T
Aaaand we’re back! Very sorry for the lack of blogging, but now I’m back in business.. Amalie doesn’t get wifi at her new apartment until after we return from Lloret de Mar – but she’ll probably be making a hotspot from her phone to do some updates, so no worries ;-)
I just wanted to show you my favorite nail polish, which is super cheap. Do not mind me painting ALL of my fingers, haha, but I’m not that patient when it comes to this, and it goes away by itself so whatever. 

I’m gonna try a DIY out now, and show you later!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOP